Enkel logo.jpg
Enkel logo.jpg

DIENSTEN


SCROLL DOWN

DIENSTEN


De Kemphanen is een audiovisueel productiehuis dat focust op het produceren van reclamespots, bedrijfsfilms en online-content.

Wij vinden dat video en film inspirerendcreatief en uitdagend moet zijn. Ons werk wordt gekenmerkt door een uitgesproken filmische stijl. Steeds doordacht, en vanuit een artistiek oog gefilmd.

De kracht van De Kemphanen ligt in de diversiteit van het werk dat we leveren. Van nationale reclamespots tot webvideo's, van kwalitatieve bedrijfsreportages tot korte en krachtige introductievideo's.

 
 
 

__
Diensten

 

De Kemphanen ondersteunt bedrijven in het bedenken en uitwerken van audiovisuele projecten: we schrijven scenario's en zorgen voor kwalitatieve filmopnames en creatieve montages. 

 

Videomarketing

Online -én mobiele video-campagnes, video strategie, interactieve video.

De kemphanen ondersteunt bedrijven in het uitwerken van een video-communicatiestrategie en het creëren van video-campagnes. 

Videoproductie

Scenario, planning en productie, regie, opnames in 4K/6K, in de studio of op locatie, luchtopnames met drone, 360° video.

We hebben ervaring in een verscheidenheid van projecten. Van high-end projecten, zoals nationale reclamespots, tot kleinere single-camera projecten.

Postproductie

Videomontage, color correction -en grading, visual effects, animatie, sound design, muziekcompositie.

We bieden een volledige post-productie service aan.  Afhankelijk van het type project werken wij samen met de beste freelance VFX-artists, muziekcomposers en filmmonteurs.

Voor visuals, tekst en grafiek werken wij samen met grafisch -en communicatiebureau Alwagraafis.

 
 

Fotografie

Business & event, bedrijfs, reclame -en productfotografie.

We zouden geen audiovisueel productiehuis zijn zonder aan de puurste vorm van beeldcreatie te doen. Er is ook een combinatie van film en fotografie mogelijk.

Single -en multicamera

Freelance camerawerk, multicamera, studiowerk, live captatie.

Wij bieden onze expertise als cameraman / D.O.P. ook freelance aan. We kunnen worden ingeschakeld voor onder meer televisieprogramma's, multicamera, live captaties of studiowerk.

 
 
 

__
Specifieke domeinen

 

Reclame

TV-spots, promo videos, teaser videos, web commercials. 

De Kemphanen produceert nationale en lokale reclamespots voor verschillende type merken en klanten.

Daarbij ondersteunen we klanten met het bepalen van hun doelgroep en denken we na hoe we de boodschap gaan overbrengen.

Vervolgens gaan we over tot het schrijven van een scenario en het opmaken van een storyboard. We leiden de productie in goede banen en voorzien feilloze opnames.

Zakelijk & Openbaar

Bedrijfsfilms, instructievideo's, demo video's, vacaturevideo's, rekruteringsvideo's, showreels, training video's, web-videos, interviews, CEO-profielen.

Bedrijven, overheidsinstellingen en non-profit organisaties van verschillende sectoren hebben in De Kemphanen een betrouwbare partner gevonden voor het produceren van hun interne en externe bedrijfsfilms.

Online & Sociale Media

Promovideo's, product reviews, teasers, vlogs (video blogs), instructievideo's, ... voor websites, Facebook, Youtube, Twitter en andere sociale media.

Wij plannen, ontwikkelen en creëren video's voor klanten die hun boodschap of merk online willen promoten.

Wij helpen de afgewerkte video's te optimaliseren en te verspreiden op diverse kanalen, om zo het maximum aantal 'views' te genereren. 

 

Entertainment & Sport

Muziekvideo's, sportwedstrijden, flashmobs, lipdubs, reportages, documentaires, theatervoorstellingen.

De Kemphanen produceert projecten voor o.a. sportclubs, muziekartiesten en televisiemaatschappijen.

Bijeenkomsten & Evenementen

Zakenbijeenkomsten, evenementen, productlanceringen, uitreikingen, handelsbeurzen. 

Wij produceren een tijdloze en impactvolle video dat uw event samenvat in enkele minuten.

8700156012_8c4528131b_b.jpg

Luchtopnames octocopter of drone

Video, fotografie, HD of 4K, fictie, reclamefilms, bedrijfsfilms, reportages, documentaires. 

Luchtbeelden zijn een meerwaarde voor iedere film of video. Nooit tevoren konden we filmen vanuit zo'n unieke standpunten. Luchtbeelden kunnen dienen als een sterke introductie of om een mooi overzicht te geven van het landschap. 

 

__
Onze klanten